Aurinkosähkö -järjestelmät

Aurinkoenergia on saavuttanut myös Suomen. Aurinkoenergian tuottama sähkö saadaan talteen paneelien kautta kotitalouksien ja yritysten käyttöön, ja mahdollisen ylijäämän voi myydä valtakunnalliseen sähköverkkoon.

Aurinkosähkö -järjestelmät voidaan erotella ON-GRID ja OFF-GRID- järjestelmiin, joista jälkimmäinen on yleensä kesämökkien voimanlähteenä.

Jos haluat parantaa kesämökkisi viihtyvyyttä aurinkosähköjen muodossa, se onnistuu meiltä. Tähänkin järjestelmään voidaan asentaa invertteri, jolloin voit käyttää tavallisia sähkölaitteita mökilläsi.

Jos kiinteistössä on jo sähköliittymä, niin silloin puhutaan ON-GRID eli verkkoon kytkettävästä järjestelmästä. Tällöin säästät sähkölaskussa, kun tuotat itse osan tarvitsemastasi sähköstä.

Toimitamme ja asennamme kyseiset järjestelmät käyttökuntoon saatettuna, alla muutama hintaesimerkki. Hinnat ovat esimerkkihintoja, ja tulemme tutustumaan kohteeseen tarkemman hinnoittelun antamiseksi. Lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. katon kaltevuus ja korkeus.

3-vaihejärjestelmät

Nimellisteho Paneeleja Hinta asennettuna
3,12 kW 12 6000€
5,4 kW 20 7600€
suuremmat järjestelmät > 20  arvioidaan tapauskohtaisesti

Saat meiltä mm.

  • SW-Energian tuotteet
  • GEF-tuotteet (Green Energy Finland)
  • kauttamme myös kaasujääkaapit, 12V lamput, invertterit

Tarkemmat tuotetiedot

GEF-ongrid

GEF-offgrid

SW-Energia

Asennuskuvia

Jätä meille viesti tai soita 010 271 1930